Agenda

Workshop ‘Anders kijken naar je kind’

Waar: Amsterdam
Wanneer: 13 april 2019
Tijd: van 10.00 uur tot 15.00 uur
Kosten: Van 90 euro voor 75 euro 

In de workshop ‘Anders kijken naar je kind’ leer je met een andere blik te kijken naar het gedrag van je kind(eren). Door je bewust te worden van wat je kind nu eigenlijk bedoelt met de signalen die hij of zij afgeeft.

Als kindertolk ‘vertaal’ ik de boodschap van je kind voor jou. Je zult verrast zijn! Verwonderd! Ontroerd! Geraakt! Een feest van herkenning! Die deugden heb ik ook! Of misschien zul je een beetje weerstand voelen, want het kan zijn dat je liever niet meer aan bepaalde dingen herinnerd wordt. Heb (dan toch) vertrouwen in de spiegel die je kind je voorhoudt.

Heb je zelf geen kinderen, maar wel leerlingen. Dan heb je een klas vol met spiegels! Doe er je voordeel mee. Welk kind triggert je en waarom? De leerling die lak heeft aan alles? De leerling die brutaal is? De leerling die met grote bange ogen kijkt? Wil je weten waarom juist dit kind jou zo raakt?

affection-attachment-baby-boy-brother-child-1553559-pxhere.com

Ben je ook nieuwsgierig? In twee ochtenden verkrijg je inzichten voor het leven. Geef jezelf een prachtige workshop cadeau. Stuur een email naar beanoor@live.nl

 

 

Advertenties