Ervaringen van cliënten

Ik was na mijn eerste kindertolk-sessie in tranen. Niet van verdriet, maar van opluchting. Wat is er mooier dan een persoonlijke boodschap van je kind. Die je ontvangt zonder dat je je kind erin betrekt. Nora vroeg wat me het meest in een van mijn kinderen raakte. Dat was de faalangst van mijn dochter, die ik niet kon combineren met het feit dat ze verder zo ondernemend is en overal op afstapt. Ik was volledig verrast door de boodschap die zij voor me had: als je in een complexe situatie zit, schakel dan tijdelijk je emoties uit; binnen een half uur zie je de oplossing helder voor ogen! Een inzicht dat ik koester en me als mens heeft laten groeien, meshallah. nice

Sinds ik met Nora de Present Child-behandeling heb gedaan is er best wel veel veranderd in hoe ik naar mijn zoontje kijk en hoe ik met hem om ga. Ik spiegel veel meer. Als hij wat doet wat me irriteert of boos maakt, dat ik denk: waar komt dat vandaan, los van de situatie van dat moment, waarom reageert hij zo, wat wil hij eigenlijk zeggen, hoe heb ik dat veroorzaakt, wat pikt hij van me op? Ook vraag ik mezelf:  wil ik dat hij met deze ervaringen en emoties groot wordt of dat wij er mee om leren gaan, met de nadruk op wij, in plaats van dat hij ermee om moet leren gaan. Ook realiseer ik me dat hij emoties weergeeft waar ik dus op een andere manier mee om moet leren gaan.
Het leukste is dat we ook samen heel kinds kunnen zijn, speels en open en dat hij me echt toevertrouwt wat er in hem om gaat. Ik ben heel blij dat ik de sessies met Nora heb gedaan en zou eigenlijk iedereen willen adviseren dit eens mee te maken, want wat ik merk aan het lekker kind zijn samen met mijn zoon, dat de goede momenten nu veel intenser en betekenisvoller zijn.

nice

Ik verdien niet zo veel, maar ik vond het kindertolken met Nora het geld echt waard. Ik weet nu, dat het goed komt met mijn puberzoon. Als ik meer tijd aan mezelf besteed en meer rust neem, wordt hij ook rustiger. Het gaat ook beter met hem. Hij heeft beloofd te stoppen met verdovende middelen en ik verdoof mijzelf niet meer hard werken.

nice

Advertentie