Boodschap van je kind

logo-beanoor-defAls ouder willen we het allerbeste voor ons kind. We willen dat ons kind gezond is, goed eet, drinkt en voldoende rust, zelfvertrouwen heeft, vriendjes heeft en ook nog eens goede resultaten haalt op school. Als ik jou vraag:Β  β€œWat heb je over voor je kind?”, ben je dan ook niet geneigd om te zeggen: β€œAlles!” Als het niet goed gaat, met je kind, zit jij ook niet lekker in je vel.

Kan je je dan voorstellen, dat dit wederzijds is? Dat jouw kind ook aanvoelt, hoe het met jou gaat? Haarfijn zelfs? Wij maken ons zorgen om onze kinderen, maar onze kinderen maken zich ook zorgen om ons. Niet dat zij dat altijd bewust doen. Nee, meestal niet. Zij zullen ons β€˜hun zorgen’ tonen door middel van hun gedrag. Door middel van dat gedrag, toont jouw kind wat er met JOU aan de hand is. Is dat niet wonderlijk?

Als kindertolk wil ik samen met jou ont-dekken welke boodschap jouw kind voor je heeft. Ik stel vragen, luister en vertaal, van hart tot hart. Ik doe dat met behulp van de methode PresentChild.

Soms heeft het kind zelfs een heel stappenplan voor je klaarliggen voor hoe jij jezelf kunt helen. Als je daarmee aan de slag gaat, zal je merken dat ook het gedrag van je kind, waar jij je zo’n zorgen om maakte, verbetert.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil jij ook weten welke boodschap jouw kind voor jou heeft? Vul dan het contactformulier in (zie de pagina contact).

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s