Op zoek naar gezondheid: van angst naar vertrouwen

Mijn man kon zijn oren niet geloven, toen ik zei, dat mocht ik ooit kanker krijgen ik geen chemokuur zou doen. Ik zou er volgens hem alles aan moeten doen om de kanker te bestrijden.

Maar iets in mij zei dat het niet om een gevecht gaat tegen de kanker, maar om een innerlijke strijd die ik tegen mijzelf voerde. Ik voelde aan dat kanker en allerlei andere ziekten niet zo maar ontstaan, maar dat we dit proces zelf in werking hebben gezet. Toen ik hoorde over de zienswijze van dr. Hamer, was ik daarom meteen overtuigd.

Ziekte is geen aanval op het lichaam, zo legt hij uit, maar een (bio)logisch proces dat je zelf activeert, onbewust en onbedoeld. Geactiveerd doordat je ergens stress over had, waar je niet van kon slapen, iets waar je enorm van geschrokken was, iets waar je je niet of onvoldoende over hebt kunnen uiten en dat je en niet (goed of geheel) verwerkt hebt. En omdat jij het innerlijke werk niet verricht, neemt het lichaam het automatisch van je over, altijd met het biologische doel om er weer sterker uit te komen.

Vraag jij jezelf ook af, hoe het zit met ziekte en gezondheid? En zou je willen weten wat dr. Hamer in deze tijd gezegd zou hebben over het coronavirus? En wat hij over vaccins zou zeggen. Luister dan deze podcast van Jorn Luka waarin hij Arjen Lievers interviewde.

Wil jij, nadat je de podcast hebt beluisterd, weten waarom jij ziek bent? Hoe jouw ziekte ontstaan is? Neem dan contact met mij op. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak.

Advertentie

2 gedachtes over “Op zoek naar gezondheid: van angst naar vertrouwen

 1. khadiedja

  salaamu’alaikum….

  Ik vermoed hoe ik aan dit bericht kom maar ben niet zeker; hoe dan ook djazakumAllaahu khayr! Het is prachtig, leerzaam. Ik had al e.e.a. gelezen over deze benadering van ziekte, dus heel welkom!

  BaarakAllaahu fiekum. Moge Allaah je belonen.

  Khadiedja Baal.

  Like

  1. Wa alaikoem salaam wa rahmatoellah wa barakatoeh,

   Wa iyaaki ,Khadiedja. Dank voor je reactie. Fijn dat je het op prijs stelt.

   En hoe je aan mijn bericht komt? Je volgt klaarblijkelijk mijn blogs, waardoor je automatisch op de hoogte wordt gesteld als ik een nieuwe blog schrijf.

   Liefs, Nora

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s